53-72-18 - аварійно-диспетчерська служба, 0800-754-044 - колцентр, 
67-03-12 - приймальня,  сайт: www.vinvk.com.ua, е-mail:office@vinvk.com.ua
Telegram-канал: t.me/vinvoda_info

Триває процес реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту "Другий проект розвитку міської інфраструктури", в рамках якого планується провести комплексну модернізацію систем водопостачання та водовідведення м. Вінниці.

Так, 03 жовтня 2018 року відбулась Стартова Нарада з Консультантом - представництвом «Ептіса Сервісіос де Інженеріа, С.Л.» в Україні, який має здійснити аналіз міської мережі водопостачання та розробити геоінформаційну систему та гідравлічну модель, підготувати проекти для реконструкції мереж водопостачання та водовідведення, реконструкції станції водопідготовки та насосної станції міста Вінниця.

У Стартовій Нараді прийняли участь:

  • начальник КП «Вінницяоблводоканал» - Чернятинський Олександр Дмитрович,
  • Керівник проекту - Мануель Морон Гумаран
  • Інженер з гідравлічного моделювання - Сіксто Бланко Дієго
  • Головний інженер-технолог водоочисних станцій - Хорхе Хіменес Кальво
  • Директор проекту - Юрій Рудоман.

В ході проведених переговорів було наголошено про те, що Консультаційні послуги мають бути завершені протягом 15 місяців.

За цей час Консультант має розробити технічні рішення для реалізації наступних завдань:

  1. Розробити проектно-кошторисну та тендерну документацію для виконання робіт з реконструкції мереж водопостачання та водовідведення міста Вінниці.
  2. Здійснити збір та аналіз даних щодо фізичної та гідравлічної конфігурації, експлуатаційних характеристик та інших аспектів системи водопостачання міста Вінниці з метою розробки єдиної комплексної геоінформаційної системи (ГІС), яка дозволить проводити гідравлічні розрахунки, вирішувати прикладні задачі стосовно обліку та ведення статистики аварій, профілактичних робіт, витрат матеріалів тощо.
  3. Розробити декілька сценаріїв щодо станцій водопостачання №2 і №3 та реконструкції комплексу очисних споруд водопостачання реагентного господарства.

За результатами запропонованих сценаріїв КП «Вінницяоблводоканал» прийме найбільш економічно та екологічно доцільне рішення щодо вибору сценарію. Це стане основою для реалізації наступного проекту з розробки проектно-кошторисної та тендерної документації для реконструкції станції водопідготовки та насосної станції міста Вінниця.

(Довідково: сума позики для КП «Вінницяоблводоканал» становить понад 40 млн. дол. США, у точу числі:

  • - 96,6% від позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку (Угода про позику між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку № 8391-UA від 26 травня 2014 року) – 39,473 млн. дол. США;
  • - 3,4% від позики Фонду Чистих Технологій (Угода про позику між Україною та Фондом Чистих технологій №TF017112 від 26 травня 2014 р.) – 1,390 млн. дол. США.

28 лютого 2017 року було підписано відповідні договори про субкредитування № 13010-05/25 та 13010-05/26 між Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Вінницькою міською радою, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, та КП “Вінницяоблводоканал”.)

IMG 8368 IMG 8374

Будні підприємства

Подачa показників лічильників

Малюнки дітей

На сайті 172 гостя та 0 користувачів