53-72-18 - аварійно-диспетчерська служба, 0800-754-044 - колцентр, 
67-03-12 - приймальня,  сайт: www.vinvk.com.ua, е-mail:office@vinvk.com.ua
Telegram-канал: t.me/vinvoda_info

podzagolovok1

Додаткові заходи з очищення і знезараження питної води у зв’язку з запровадженням карантину НЕ ПОТРІБНІ.

Відповідно до інформації Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) стосовно питної води, коронавірус COVID-19 у воді не живе та легко піддається окисленню https://www.who.int/publications-detail/water-sanitation-hygiene-and-waste-management-for-covid-19

 

Дезінфекція на етапі водопідготовки знищує будь-які віруси. Водопровідна вода з легким присмаком та ароматом хлору – це гарантовано безпечна вода! Якщо вам не подобається запах і присмак хлору, його легко можна позбутись, якщо набрати воду в певну ємність і дати їй трошки відстоятись.  Наразі, в лабораторії Вінницяоблводоканалу – як і завжди – ми прискіпливо вивчаємо кожну пробу води, які щоденно відбираються на виході з наших водопровідних станцій. Ми цілодобово дбаємо, щоб у своїх домівках вінниччани мали гарантовано безпечну питну воду. 

Чи треба купувати бутильовану воду або зберігати питну воду про запас?
Наразі немає жодних підстав думати, що запровадження карантинних заходів у місті хоч якимось чином вплине на надійне та безперебійне постачання води в домівки вінниччан. Вінницяоблводоканал готує чисту та безпечну питну воду 24 години на добу 7 днів на тиждень, незважаючи ні на що.
 
Чи можна заразитися COVID-19 через стічні води чи каналізацію?
ВООЗ зазначає, що "на сьогодні немає жодних доказів того, що вірус COVID-19 передається через каналізаційні системи, з очищенням стічних вод або без них". Таку ж позицію озвучив Федеральний інститут безпеки та
гігієни праці Німеччини (BAuA); «Передача віруса COVID-19 через каналізаційні мережі малоймовірна, адже основним джерелом передачі є повітряно-крапельний шлях через дихальні шляхи або через руки, що контактують зі слизовою оболонкою носа, рота чи кон’юнктиви».

Все буде добре. Мийте руки та зберігайте спокій!

Будні підприємства

Подачa показників лічильників

Малюнки дітей

На сайті 1546 гостей та 0 користувачів