53-72-18 - аварійно-диспетчерська служба, 0800-754-044 - колцентр, 
67-03-12 - приймальня,  сайт: www.vinvk.com.ua, е-mail:office@vinvk.com.ua
Telegram-канал: t.me/vinvoda_info

Незважаючи на запроваджені карантинні заходи Комунальне підприємство «Вінницяоблводоканал» цілодобово забезпечує Ваші оселі  послугами водопостачання та водовідведення, чим робить  Ваше перебування вдома більш комфортним та безпечним.

Від вчасної оплати за спожиті послуги залежить безперебійне водопостачання як Ваших домівок так і   міста в цілому.  Адже інших джерел надходжень,  окрім як за спожиту воду та водовідведення, у підприємства не має.

Завдяки своєчасній оплаті ми:

закуповуємо реагенти для знезараження питної води;

оплачуємо електроенергію, що витрачається на підготовку питної води;

купуємо необхідні матеріали для проведення ремонтних робіт на водопровідних і каналізаційних мережах;

забезпечуємо запчастинами і пальним спецтехніку;

виплачуємо зарплату та забезпечуємо засобами індивідуального захисту працівників підприємства, які цілодобово  забезпечують стале водопостачання та водовідведення в надскладних умовах.

За  час карантину суттєво знизився рівень оплати  за спожиті послуги  водопостачання та водовідведення, що не дає змоги підприємству виконувати свої зобов’язання перед постачальниками  та може призвести до вимушеного припинення водопостачання.  Ми не можемо цього допустити.

Сьогодні, лише від нашої з вами громадської позиції та розуміння залежить  безперебійна робота підприємства та   забезпечення  міста послугами водопостачання та водовідведення.

Шановні споживачі!  КП «Вінницяоблводоканал» звертається до Вас з проханням, незважаючи на вкрай важку ситуацію у якій ми всі опинилися, знайти можливість  своєчасно та в повному об’ємі  сплатити за спожиті послуги водопостачання і водовідведення та  не забути потурбуватися про своїх  рідних, близьких і сусідів  старшого віку і допомогти їм оплатити рахунки за допомогою он-лайн сервісів! 

Кожен оплачений рахунок зробить Ваше життя комфортнішим та безпечнішим.

Оплата комунальних послуг

Будні підприємства

Подачa показників лічильників

Малюнки дітей

На сайті 18 гостей та 0 користувачів