53-72-18 - аварійно-диспетчерська служба, 0800-754-044 - колцентр, 
67-03-12 - приймальня,  сайт: www.vinvk.com.ua, е-mail:office@vinvk.com.ua
Telegram-канал: t.me/vinvoda_info

 

Комунальне підприємство «Вінницяоблводоканал»  інформує про початок відкритого обговорення щодо зменшення обсягу позики від Міжнародного банку реконструкції та розвитку, залученої в рамках реалізації Другого проекту розвитку міської інфраструктури.

Відкрите обговорення відбудеться з дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Враховуючи зазначене, Комунальне підприємство «Вінницяоблводоканал» проведе відкрите обговорення  22 квітня 2021 року о 10:00  в режимі онлайн за допомогою платформи “ZOOM”. 

Заявки для участі у відкритому обговоренні просимо надсилати в електронній формі на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   до 21 квітня 2021 року. Для участі та подальшого внесення у протокол відкритого обговорення просимо надати:

  • прізвище, ім’я, по-батькові;

  • адресу електронної пошти, на яку для підключення буде направлено посилання та ідентифікатор онлайн конференції.

Подачa показників лічильників

Малюнки дітей

На сайті 167 гостей та 0 користувачів