53-72-18 - аварійно-диспетчерська служба, 0800-754-044 - колцентр, 
67-03-12 - приймальня,  сайт: www.vinvk.com.ua, е-mail:office@vinvk.com.ua
Telegram-канал: t.me/vinvoda_info

90027437 n

Шановні абоненти, незважаючи на запровадження карантинних заходів, КП “Вінницяоблводоканал” працює для Вас 24 години на добу 7 днів на тиждень. 👷‍♂️🛠💧

Для забезпечення цілодобового, сталого надання послуг з водопостачання і водовідведення та ліквідації аварійних ситуацій Підприємство мусить своєчасно виконувати свої зобов’язання зі сплати рахунків за використані реагенти та спожиту електроенергію, підтримувати у належному технічному стані спеціалізовану техніку, забезпечувати виплату заробітної плати працівникам, які у такий складний для країни та для нас всіх час, цілодобово задіяні на забезпеченні життєдіяльності міста!

Тому, просимо Вас знайти можливість сплатити за спожиті послуги з водопостачання і водовідведення та потурбуватися про своїх близьких і рідних старшого віку💻👵👴 та допомогти їм оплатити рахунки за допомогою он-лайн сервісів.

Нині є чимало Інтернет ресурсів, за допомогою яких можна розрахуватися, не виходячи з дому:

📌через особистий кабінет на сайті ТОВ “ЦМСУ”
https://pay.vn.ua/

📌через обліковий запис на сайті Приват24
https://www.privat24.ua/

📌через обліковий запис на сайті Ощад24/7
https://www.oschadbank.ua/ua

📌через додатковий спосіб оплати комунальних послуг запроваджений на період карантину Вінницькою міською радою, замовивши безкоштовну послугу по телефону 0 800 216-612 (оплата на дому)

📌та інші зручні для вас Інтернет ресурси.

🤲 Дякуємо усім хто вже оплатив рахунки та зробить це у найближчий час! Ми працюємо для Вас.

Малюнки дітей

На сайті 142 гостя та 0 користувачів