53-72-18 - аварійно-диспетчерська служба, 0800-754-044 - колцентр, 
67-03-12 - приймальня,  сайт: www.vinvk.com.ua, е-mail:office@vinvk.com.ua
Telegram-канал: t.me/vinvoda_info

Наприкінці 2021 року лабораторія КП “Вінницяоблводоканал” придбала два спекторофотометра Prove 100 фірми MERCK KGaA (Germany). Ця німецька компанія вже понад 100 років є лідером з виробництва приладів та тест-наборів для швидкого та точного аналізу води. Прилади Prove 100 мають сертифікат відповідності, виданий ДП “Укрметртестстандарт”. Спектрофотометри Prove 100 розраховані як на роботу з використанням готових наборів реагентів від фірми виробника, так і в режимі звичайного спектрофотометра з використанням стандартних методик.

sertif2019uk sertif2019uk

Для лабораторій водоканалів першочерговим завданням є забезпечення безперервності контролю технологічного процесу очищення води за будь яких умов. Відповідно стратегічно важливою є можливість контролювати кожен показник на різних приладах, різними методами. Лише такий підхід може гарантувати сталий контроль в проблемних ситуаціях (поломка приладів чи обладнання, відсутність реактивів на ринку, неможливість доставки закордонних реактивів чи запчастин до ЗВТ через проблеми на кордоні, проблеми з енергопостачанням тощо). Нові прилади в нашій лабораторій — це ще один альтернативний спосіб визначення забруднюючих речовин, що підвищує надійність контролю якості води та точність результатів вимірювань. Для кожного показника можна підібрати тест-набори з оптимальним діапазоном вимірювань, що дозволяє проводити визначення з мінімальною похибкою.

В комплектації спекторофотометра для аналізу якості стічної води є термореактор для пробопідготовки зразків для окремих аналізів. Наприклад, для визначення ХСК (хімічного споживання кисню).

Наразі з допомогою Prove 100 ми плануємо визначати у питній воді 24 показника, у стічній воді - 6 показників.

sertif2019uk sertif2019uk sertif2019uk sertif2019uk

Малюнки дітей

На сайті 81 гість та 0 користувачів