53-72-18 - аварійно-диспетчерська служба, 0800-754-044 - колцентр, 
67-03-12 - приймальня,  сайт: www.vinvk.com.ua, е-mail:office@vinvk.com.ua
Telegram-канал: t.me/vinvoda_info

Під час пандемії COVID-19 цілодобове водопостачання та водовідведення не просто елемент комфорту, а життєво важливі послуги, що стоять на заваді поширенню коронавірусної інфекції. Від наявності води у крані залежить не тільки особиста гігієна кожного з нас, а й здоров’я.
 
Для забезпечення безперебійного водопостачання необхідна вчасна оплата за спожиті послуги, оскільки через недофінансування водоканал втрачає можливість своєчасно та в повному обсязі розраховуватись з постачальниками електричної енергії, закуповувати реагенти для очистки води, заправляти пальним виробничий транспорт, виплачувати заробітну плату своїм працівникам та забезпечувати їх засобами індивідуального захисту під час пандемії.
 
Стабільна робота підприємства повністю залежить від надходжень за спожиті послуги водопостачання та водовідведення. Це єдине джерело фінансування. На жаль, карантинні заходи значно погіршили рівень цих надходжень.
 
Всі ми давно звикли, що в наших кранах завжди є вода, і навіть не замислюємось над тим, скільки необхідно докласти зусиль для її підготовки та подачі до наших осель. Цінність води та важливість безперебійної її подачі, особливо в період карантину, як ніхто розуміють працівники КП «Вінницяоблводоканал», які продовжують працювати 24 години на добу 7 днів на тиждень.
 
Що це означає? Те, що коли ви відкриєте кран, з нього не потече вода, яка необхідна нам для таких звичних речей, як: помити руки, почистити зуби,  прийняти ванну чи сходити в душ, приготувати обід чи вечерю, втамувати спрагу тощо. 
 
Ми вдячні тим абонентам, які у надскладних умовах своєчасно і в повному обсязі оплачують комунальні послуги, а ми в свою чергу, й надалі робитимемо усе можливе для того, щоб у крані кожного споживача завжди була вода.
 
І головне, дотримуйтеся рекомендацій МОЗ, мийте руки, пийте більше води та будьте здорові. А ми, як завжди, працюємо для вас 24/7/365

IMG 0263

 

Малюнки дітей

На сайті 123 гостя та 0 користувачів